Den originale adidas NMD colorway er tilbage - lander på lørdag

Højdepunkter fra London Fashion Week Dag 2 & 3: J.W.A, Oliver Spencer, Astrid Andersen og E.Tautz

Jeg tager endnu et kig på modeugen i London. Denne gang står den på højdepunkter fra dag 2 & 3, hvor der har været masser af godter. En af mine favoritdesignere, J.W.Anderson, viste en referencestærk kollektion. Astrid Andersen satte traditionen tro et sporty og dansk aftryk på modeugen i London og så gjorde E.Tautz og Oliver Spencer det ekstra cool at kigge mod den klassiske herregarderobe igen.

skaermbillede-2017-01-09-kl-22-09-45

J.W.Anderson
I min optik er højdepunktet under herremodeugen i London ofte J.W.Anderson-showet. Og den nordirske designer levede bestemt også op til mine forventninger med en legesyg kollektion, der endnu en gang demonstrerede hvor dygtig en designer han er. Silhuetten var overdimensioneret, der blev fokuseret på lag-på-lag og ikke mindst middelalderreferencer.

Se hele kollektionen her.
kim_0065 kim_0507 kim_0585

E.Tautz
Imponerende kollektion. Mildest talt! Med referencer til den klassiske, britiske skræddergade, Savile Row, viste E.Tautz en kollektion bestående af en afslappet tilgang til suiting, der demonstrede hvordan klassisk menswear også sagtens kan lege med overdimensionerede silhuetter som eksempelvis brede bukser.

Se hele kollektionen her. 
_tau0171 _tau0356 _tau0327

Oliver Spencer
Anvendeligheden var i top hos Oliver Spencer, der præsenterede en kollektion, der med garanti tiltaler de fleste mænd. Den tiltalte i hvert fald mig med den massive brug af særligt pinstripes og prince of wales-tern. Og så var det forfriskende med den diversitet, der prægede castingen af modeller til catwalken.
Og ja, æstetikken var jo bare britisk på den helt perfekte og autentiske måde.

Se hele kollektionen her. 
_arc0026 _arc0101 _arc0117

Astrid Andersen
Astrid Andersen viste endnu en streetwear-kollektion, der satte en fed streg under, hvordan man mestrer legen med stærke detaljer. Maskuliniteten var i top i en kollektion, der bevægede sig i brune og mørkerøde toner, hvor særligt noget der lignede et tracksuit i fløjl var SEJT! Og som vi har set hos mange andre designer, viste den danske designer også sit bud på, hvordan man kan gøre leopard-printet frisk og aktuelt.

Se hele kollektionen her.
_ast0023 _ast0052 _ast0164

1 kommentar

  • Gustavo Woltmann

    Der er godt nok noget af det som ser noget spøjst ud. Men også nogle ting som er ret fascinerende.

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den originale adidas NMD colorway er tilbage - lander på lørdag