Aimé Leon Dore gør fleece cool - i ny capsule kollektion

Gosha Rubchinskiy viste imponerende AW17 kollektion i Rusland – og slipper sin SS17 kollektion løs hos Dover Street Market idag

Imens modeugerne i disse dage løber af stablen i de store modemetropoler som London, Firenze og snart Paris, Milano og ja, selvfølgelig også København, så vendte Gosha Rubchinskiy tingene på hovedet, da han igår vendte hjem til Rusland – mere præcist Kaliningrad – for at vise sin AW17-kollektion. Og her tog designeren endnu en gang fusen på de fleste ved at præsentere et designsamarbejde med adidas, ligesom han diskede op med alt fra halvbrede nålestribede jakkesæt til sweatsuits og sågar slips! Nedenfor kan du finde mine favoritlooks fra den kommende kollektion, ligesom du kan se hele kollektionen hos Vogue.

skaermbillede-2017-01-13-kl-08-38-30

Og i slipstrømmen af gårsdagens kollektionspræsentation, så kan du fra idag få fingrene i et udvalg fra Goshas SS17-kollektion, der lander hos Dover Street Market (og som i øvrigt skulle lande hos alle andre forhandlere fra på mandag). Jeg har udvalgt mine favoritter iblandt de over 50 items, som slippes løs. Og min kærlighed er særligt rettet mod sneakersamarbejdet med Fila, denimjakkerne, de typiske Gosha tees, der både byder på kyryliske bogstaver og ying og yang tegn og solbrillesamarbejdet med SUPER
Se mine favoritter herunder og find hele kollektionen her:

1. Denimjakke

g010_j008b

2. T-Shirt g010_t003c

3. Sneakers
g010_sh12d_angle

4. Solbrillerg010_k401c_front

Og til de bedste look fra Kaliningrad.
boyko_1015 boyko_1027 boyko_1012 boyko_1004 boyko_1002 boyko_1001

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aimé Leon Dore gør fleece cool - i ny capsule kollektion