Kompromisløse Tiger of Sweden udfordrer igen den klassiske opfattelse af jakkesættet

5 stærke (og dyre) nyheder hos de førende webshops

Januar er ensbetydende med et samsurium af sæsoner, der clasher, når man retter øjnene mod modebranchen. Som altid er det store januar udsalg igang, hvor du lige nu kan shoppe AW16-kollektioner med store besparelser. Samtidig er herremodeugerne igang, der viser kollektioner og de tendenser, der først bliver aktuelle efter sommeren. Og ja, så er der naturligvis alle de nye SS17-items, der så småt er begyndt at lande hos mine favorithandelssteder. Og det er netop de nyheder, som dagens indlæg skal handle om.
skaermbillede-2017-01-18-kl-17-41-08

Jeg har været forbi Mr. Porter, Luisaviaroma, SSENSE, Trés Bien og Oki-ni og fundet mine favoritter iblandt deres nye varer fra forårs og sommerkollektionerne.

Følg med her.

1. Maison Kitsuné strik til 1859,- hos Mr. Porter
Striberne er selvfølgelig aldrig helt ude af modebilledet, men de kommende sæsoner kommer i høj grad til at stå stribernes tegn. På catwalken har man kunne se utallige eksempler på, hvordan striberne gerne må mixes på kryds og tværs.
822772_mrp_in_l

2. J.W.Anderson Crewneck til 2082,- hos Trés Bien
Igennem de seneste sæsoner er jeg blevet mere og mere vild med J.W.A’s avantgarde tilgang til moden – både når han designer for sit eget brand og for Loewe. Den her dekonstruerede crewneck er noget af det mere neutrale fra designerens hånd, men alligevel sprængfyldt med detaljer.
jwa_011

3. Vetements x Reebok sokker til 521,- hos Luisaviaroma 
Når ja, bukserne stumper stadig, så hvorfor ikke investere i et par seriøse statement-sokker? Og skal man give hele 521(!) kroner for et par sokker, så skal de selvfølgelig komme fra Vetements.
vetements-reebok-sock
01-london-mens-raf-sweater

4. Y3 Toteback til 892,- hos Oki-ni
Sporty, funktionel og strømlinet. Præcis som vi kender det fra Y3.

404328-01_high

5. Paul Smith trøje til  2201,- hos Ssense
Sportsreferencerne er til at få øje på i Paul Smiths kollektioner for tiden.171260m201002_1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kompromisløse Tiger of Sweden udfordrer igen den klassiske opfattelse af jakkesættet