5 stærke (og dyre) nyheder hos de førende webshops

Demna Gvasalia gik corporate og Wall Street – da han viste sit 2. menswear show for Balenciaga

Demna Gvasalia viste endnu en gang sine vilde og halvprovokerende kreationer frem, da den georgiske designer igår kunne præsentere sit 2. show som chefdesigner hos Balenciaga under den parisiske modeuge.
Og præcis som i designerens første menswear-kollektion for det franske modehus, valgte han at lægge sit fokus på jakkesættet og hvordan det kunne fuckes op. Godt nok gik designeren knap så meget amok proportionslegen med kasseformede, løse og ultra-smalle silhuetter, som han gjorde til DNA’et i SS17-kollektionen, men jakkesættet stod også ud som omdrejningspunktet i Balenciaga AW17. Denne gang blev suitingen dog mere corporate og inspirationen mere Wall Street.

skaermbillede-2017-01-19-kl-09-02-55

Udover kollektionens mange jakkesæt bød den også på symbolsk branding, når en model var udstyret med en Kering hoodie (Kering, som blandt andet ejer Balenciaga, Gucci, Saint Laurent etc.) og så sendte kollektionen også referencer til sidste års præsidentvalg i USA ved at integrere den demokratiske kandidat, Bernie Sanders, kampagnelogo.

Som det måske største højdepunkt i kollektionen stod de tekniske løbesneakers, der nok skal sættet gang i hypen, når de lander.

Alt i alt overraskede Demna igen med en kollektion, der trods sin vilde æstetik kommer til at sætte et tydeligt præg på modebilledet de næste par år.

Se mine favoritlooks nedenunder og hele kollektionen her.

Balenciaga Menswear Fall Winter 2017 Collection in ParisBalenciaga Menswear Fall Winter 2017 Collection in ParisBalenciaga Menswear Fall Winter 2017 Collection in ParisBalenciaga Menswear Fall Winter 2017 Collection in ParisBalenciaga Menswear Fall Winter 2017 Collection in ParisBalenciaga Menswear Fall Winter 2017 Collection in ParisBalenciaga Menswear Fall Winter 2017 Collection in ParisBalenciaga Menswear Fall Winter 2017 Collection in ParisBalenciaga Menswear Fall Winter 2017 Collection in ParisBalenciaga Menswear Fall Winter 2017 Collection in Paris

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 stærke (og dyre) nyheder hos de førende webshops