Demna Gvasalia gik corporate og Wall Street - da han viste sit 2. menswear show for Balenciaga

Rygterne blev bekræftet: Supreme og Louis Vuitton laver collab i imponerende AW17-kollektion

Efter en lang periode med intensive rygter om et forestående samarbejde mellem Louis Vuitton og Supreme – rygter, som blandt andet blev igangsat af LV’s egen Kim Jones – blev det i dag endeligt bekræftet, at luksusmode definitivt bliver forenet med streetwear i et af de hidtil mest flabede designsamarbejder, som jeg har set.

Fra den første model entrerede catwalken i Palais-Royal i Paris, hvor blandt andet David Beckham, Kate Moss og Usher kunne spottes på første række, var ingen længere i tvivl. En iøjnefaldende boxlogo taske sad på modellen, og den var stylet med et løstsiddende navy jakkesæt med bredt revers.
Igennem hele kollektionen var der drøn på særligt de røde accessories, der konstant mindede os om, at Supreme altså er medafsender på dele af LV’s AW17-kollektion. Hvor vildt er det lige?

3_jpg_4339_jpeg_9999-jpeg_north_499x_white

Supreme stjal selvfølgelig showet, men kigger man på Louis Vuitton kollektionen i sig selv, var der også masser af gode takter. Særlig den afslappede og løse tilgang til jakkesættet, som man nærmest ser på hver eneste runway lige nu, stod ud som det bedste.

Det er længe siden, at jeg har haft det så vildt over en kollektion, men jeg må nok allerede indse, at Supreme x Louis Vuitton items, dem kommer man nok aldrig i nærheden af.

Se mine favoritter herunder.

4_jpg_4724_jpeg_4463-jpeg_north_499x_white_vui0647 _vui0225 _vui0179 _vui0074 _vui0035 2_jpg_9297_jpeg_1054-jpeg_north_499x_white 5_jpg_717_jpeg_5678-jpeg_north_499x_white 1_jpg_8105_jpeg_5626-jpeg_north_499x_white* Alle billeder fra Vogue Homme og Vogue

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Demna Gvasalia gik corporate og Wall Street - da han viste sit 2. menswear show for Balenciaga