Nye Gucci sneakers er landet - stadig on fire!

Copenhagen Fashion Week: Min Modeuge Dag 1

Den københavnske modeuge er skudt igang med en blid start. På førstedagen var jeg blandt andet til show hos Won Hundred, som for anden sæson var at finde på catwalken. Og her fik vi en kollektion, der larmede mere end normalt. Der var fuld fart over feltet – bogstavelig talt. Inspirationen var hentet hos speedway-legenden Ole Olsen, og det var tydeligt hele kollektionen igennem. Du kan i øvrigt læse min anmeldelse af showet hos Soundvenue.

skaermbillede-2017-02-02-kl-08-41-01

Herefter bød dagen på show hos Fashion Hong Kong, hvor fire talentfulde designere fik lov at prøve kræfter med showscenen. Og rammerne kunne i hvert fald ikke være smukkere på Thorvaldsens Museum. Derudover var der flere stærke herrestyles. Blandt andet en sej nålestribet frakke.

Også talentkonkurrencen Designers Nest løb af stablen. Og som altid var der skruet fuldt op for kreativiteten, når designerne sendte modellerne ned af catwalken i Palmehaven på Hotel d’Angleterre. Se min favorit nedenfor.

Følg med de næste dage, hvor programmet er tætpakket med events og seje designere og brands.

Jakke: Akins Collective // Hoodie: Supreme // Briller: Ace & Tate // Bukser: Acne Studios // Sko: Gosha Rubchinskiy
fashion-hong-kong-alexander-gramimg_1979

Flottere bliver lokationen ikke. Thorvaldsens Museum.

img_1977

Won Hundred 

16_1 19_1 8_0

Fashion Hong Kong

331

Designers Nest

33_0

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye Gucci sneakers er landet - stadig on fire!