Copenhagen Fashion Week: Min Modeuge Dag 3

Modeugens tredje og sidste dag havde en ret spændende aktør på programmet. MUF10, som igennem de seneste år er blevet hypet derudaf uden at have en egentlig kollektion at forholde sig til, skulle vise sin første reelle kollektion. Og lad mig bare være ærlig. Det er tøj, der ikke henvender sig til enhver Men MUF10 formår at lege med de internationale tendenser på sin egen måde. Jeg anmeldte showet hos Soundvenue, og det kan du læse her.

Også mfpen, som har Sigurd Bank som kreativ styrmand, kunne vise AW17-kollektionen frem. Det var ikke som show, men nærmere som en installation. Og her fik vi endnu en gang slået et slag for de løse pasformer, som kendtegner designerens approach til herremoden.

Og når ja, så sluttede jeg modeugen af med en løbetur gennem Københavns gader sammen med Doxa Run, hvor blandt andet grundlæggeren af brandet John Hansen og Cafés moderedaktør Daniel Lindström var med.
skaermbillede-2017-02-05-kl-16-45-27img_2054 img_2066 img_2078 img_2083img_2087

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Martin Asbjørn fik debut på catwalken under Copenhagen Fashion Week - og kvitterede med en stærk og anvendelig kollektion