Til Østen Iklædt Field Jacket Fra Jack & Jones

Raf Simons blander kunst og klassikere i ny CK-kampagne – Og viser sin første kollektion i aften

I aften går det løs, når Raf Simons viser sin første kollektion i spidsen for Calvin Klein. Og som Raf fan, er jeg ekstremt spændt på, hvilken æstetisk retning, som han tager mærket i. Allerede nu, har den belgiske designer givet et par hints om, hvilken vej, det kan gå. Blandt andet ved By Appointment-kampagnen, og nu med en kampagne til American Classics. Og netop den nye kampagne slår endnu et slag for designerens store passion for kunst. Den er nemlig skudt omkring ikoniske kunstværker fra Andy Warhol og Richard Prince.

Designeren har flere gange arbejdet med Ruby Sterling, og den aktuelle Raf SS17-kollektion inkluderer billeder fra Robert Mapplehorpe. Og ja, som jeg tidligere har skrevet, er Ruby Sterling blevet set på CK’s HQ. Så måske der bliver kunst inkorporeret kunst i kollektionen i aften? Hvem ved?

Vi må bare væbne os med tålmodighed, og fastslå, at uanset hvilket retning, som Raf tager mærket i, så kommer CK utvivlsomt til at opleve en revitalisering af de helt store.

calvin-klein-american-classics-campaign-03
calvin-klein-american-classics-campaign-06 calvin-klein-american-classics-campaign-05   calvin-klein-american-classics-campaign-02 calvin-klein-american-classics-campaign-01
calvin-klein-american-classics-campaign-04

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til Østen Iklædt Field Jacket Fra Jack & Jones