Ny kollektion fra AN IVY - naturligvis en strikket af slagsen

Raf Simons gjorde Calvin Klein cool igen – på alle tænkelige måder

Forventningerne var enorme. Hvordan ville Raf Simons klare sig som nyt kreativt overhoved hos Calvin Klein? Igennem flere år har Calvin Kleins position i markedet ikke just været prægende – i hvert fald, hvis man vurderer ud fra hype. Kun mærkets højtprofilerede #mycalvins-kampagner har trukket opmærksomhed.  Men der hersker nu ikke længere nogen tvivl om, at Raf Simons formår at bringe hypen tilbage til hele det ærkeamerikanske brand. For wow, det var godt!

Den belgiske designer leverede en overlegen kollektion og et svedigt set-up, som ikke gik på kompromis med den DNA og minimalisme, som kendertegner Calvin Klein, men samtidig en kollektion, som for alvor puster nyt liv i hele mærket.

skaermbillede-2017-02-13-kl-08-55-28

Jeg har skrevet om showets fem største højdepunkter hos Soundvenue: Sex, kunst og politik: 5 højdepunkter fra Raf Simons første Calvin Klein-show, som du kan læse via linket. Og her tager jeg blandt andet fat i:

– … at Calvin Klein og Raf Simons lader til at været noget nær det perfekte match, hvor minimalisme møder Rafs kant.
– … at særligt to denim-looks med en 80’er ikonisk kampagne som logo, virkede helt efter hensigten.
– … at kollektionen (efterhånden traditionen under New York-modeugen) bød på masser af politik, diversitet på catwalken og en stikpille til Donald Trump.
– … at kunstneren Sterling Ruby, som Raf Simons tidligere har lavet en kollektion med, leverede en kunstnerisk installation til showlokationen.
– …. at kollektionen stadig havde sex-elementet med i form af gennemsigtige trøjer – et element, som kendetegner CK.

Men skulle jeg påpege et par ekstra højdepunkter i forhold til særligt herrekollektionen, skal det først og fremmest være overdelene. Mange flotte dobbeltradede frakker. Flere vilde parkaer med grafiske detaljer. Og så kan vi selvfølgelig heller ikke komme uden om de seje suits, som fyldte meget i kollektionen.

Og ja, lad os heller ikke glemme, hvor fresh A$AP Rocky så ud på front row, hvor han i øvrigt cementerede – i blandt andet CK-klæder – at rød er næste sæsons cooleste farve.

Se mine favoritlooks her.

_kle1213_kle0860 _kle0787 _kle0576 _kle0443 _kle0375 _kle0203 _kle0153 _kle0095_kle1313gq-asap-rocky-peak-menswear

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny kollektion fra AN IVY - naturligvis en strikket af slagsen