Supreme er klar med SS17-kollektionen - portrætterer Obama og samarbejder igen med B&O Play

#makelovenotwalls – Diesel hylder kærligheden på Valentinsdag med ny kampagne

Poltik og mode går hånd i hånd disse dage. Eksemplerne er mange, og under den danske modeuge så vi blandt andet, hvordan Ganni brugte showet til at sende budskaber. Det samme gjorde Raf Simons, både da han viste sin egen kollektion i New York og sin første som styrmand hos Calvin Klein. Og nu melder Diesel sig også på banen med en hyldest til kærligheden og forskelligheden.

I anledning af Valentinsdag lancerer mærket nemlig kampagnen #makelovenotwalls, hvor muren står som et symbol på den adskillelse og de udfordringer som verden står over for lige nu.

Hos Diesel tager vi stærk afstand mod had og mere end nogensinde ønsker vi, at verden skal vide det” fortæller kreativ direktør Nicola Formichetti og uddyber ”Kærlighed og sammenhold er essentielt for at skabe et samfund, vi ønsker at leve i og en fremtid, vi alle fortjener”.

Det er resulteret i en flot visuel kampagne, som er skabt af den ikoniske kunstner og fotograf David LaChapelle, der med kampagnen ønsker at visualisere, hvordan man nedbryde barrierer og mure – bogstavelig talt – med en regnbue-farvet kærligheds-tank, der i forbindelse med kampagnen kommer til at rejse verden rundt, med start i London på Valentinsdag.

unnamed-5unnamed-6unnamed-4 unnamed-3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Supreme er klar med SS17-kollektionen - portrætterer Obama og samarbejder igen med B&O Play