Thai Essentials - Iskaffe, Shades og Oversized Tee

Nye Yeezy Sneakers på vej?

Åh åh. Så er der igen nyt omkring de “nye” Yeezy sneakers, der tidligere på året satte sneakersites i kog. Chefen selv, Kanye, er blevet spottet i en ny chunky runner version under New York Fashion Week forud for sit Season 5 show. Denne gang i en helt hvid colorway.

I modsætning til 350’eren – som efterhånden er blevet malket godt og grundigt, og som ikke længere kan tiltrække den samme hype som i starten – er denne style noget mere retro i sin æstetik. Ja, faktisk minder den lidt om en model fra Eytys (JET), der efterhånden har nogle sæsoner på bagen.

Men cool er den, og under alle omstændigheder er det på tide, at vi får en ny sneaker fra Kanye. Det bliver spændende at se hvornår den lander, og mindst ligeså spændende bliver det at se hvad hans show byder på, når det løber af stablen idag – et show, der i min optik efterhånden virker ligegyldigt og som lidt af en farce.
kanye-west-yeezy-runner-white-0001

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thai Essentials - Iskaffe, Shades og Oversized Tee