Nye Yeezy Sneakers på vej?

H2O er klar med forår/sommer 17 kollektionen – her er mine 3 favoritter

H2Os comeback til den danske modescene gik ikke stille for sig, da Århus-gutterne, Steffen Larsen og Nikolaj Valentin, tilbage i slutningen af 2015 besluttede sig for at genoplive mærket med den stærke historie. Og tidspunktet for den revitalisering kunne ikke være kommet meget mere belejligt.
Retro-referencerne har fyldt meget i modebilledet igennem de seneste sæsoner, og dét spillede H2O-gutterne bevidst på imens de arbejdede for at manifestere mærket som ét, der kan meget mere end bare badesandaler. Og med endnu et nyt udspil – SS17 – beviser man nu også, at H2O ikke bare skal være en døgnflue.

Det danske mærke er kommet for at blive.

ss17-h2o-_-stvalentinshop

80’er og 90’er nostalagien er stadig en fast bestanddel af mærkets æstetiske udtryk, hvor farver, striber og det trefarvede logo spiller en rolle. Men æstetikken bevæger sig nu samtidig ind på en mere minimalistisk arena, hvor der også er plads til crewnecks i tone-i-tone designs, nålestribede tees og højhalsede i enkeltfarver.
På mange måder består kollektionen af en fin rød tråd, hvor de klassiske rødder møder nutiden og tilsammen udgør det en kollektion, der forener sporten og moden på fornem vis.

Jeg har nedenfor udpeget mine 3 favoritter fra kollektion, ligesom du nedenfor også kan finde billeder fra lookbooken.

1. Den nålestribede tee
Et stærkt eksempel på den nedtonede æstetik, som præger kollektionen. Og så gør det bestemt ikke t-shirten mindre cool, at den kommer i nålestriber. Dén her fungerer altså både under jakkesættet og på den afslappede søndag.
pinstrpe-tee-white-navy-_-h2o-_-stvalentinshop_1

2. Color Block Tee
Color blocking ser ud til at komme til at trende stærkt i et fremadrettet perspektiv. Hvorfor? Fordi Raf Simons første kollektion for Calvin Klein var fyldt med det. Så ja, derfor er denne tee naturligvis også super aktuel.
h2o-cavan-tee-white-red

3. Track Top 
Jeg er vild med udtrykket i denne. Så simpelt kan det siges. Farvevalget er meget aktuelt. Og samtidig bliver H2O-arven også subtilt inkorporeret med striberne på ærmerne.
h2o-donogal-track-jacket-khaki

Og mere fra kollektionen her.

h2o5_84d9ff98-1f20-467f-9110-85dfbef3478d_large h2o3_large h2o1_large h2o2_large

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye Yeezy Sneakers på vej?