Yeezy Season 5 overgik mine forventninger - men var bedst til kvinder

Converse og Comme des Garcons blander igen blod – polkaprikker på 70’s Chuck Taylor

Spørger du mig, er Converses 70’s Chuck Taylor mærkets bedste silhuet nogensinde. Og endnu bedre har den været, når Converse igennem de seneste år har blandet blod med Comme des Garcons, hvor de sammen har udstyret 70’eren med det japanske mærkes letgenkendelige hjerte-logo.

Nu er der nyt fra de to parter, som har besluttet sig for at opdatere modellen med de karakteristiske polkaprikker, som du med garanti også kender fra CDGs langærmerede t-shirts.
Prikkerne kommer naturligvis på fire modeller. To høje og to lave versioner, og vil i første omgang blive eksklusivt forhandlet i Dover Street Market.

Du kan shoppe dem her.

1702_playidb
play-comme-des-garcons-x-converse-chuck-taylor-all-star-70-polka-dot-2 play-comme-des-garcons-x-converse-chuck-taylor-all-star-70-polka-dot-3 play-comme-des-garcons-x-converse-chuck-taylor-all-star-70-polka-dot-4 play-comme-des-garcons-x-converse-chuck-taylor-all-star-70-polka-dot-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yeezy Season 5 overgik mine forventninger - men var bedst til kvinder