Eytys er ikke længere kun sneakers - lancerer de sejeste lædersko

Direkte fra catwalk til butik – Burberrys SS17 blev en underspillet leg med proportioner og dekonstruktion

Igår gav Burberry den for anden gang op for det, der muligvis kan blive fremtidens måde at gribe modeshowet an på (i hvert fald, hvis du er en stor spiller); see now, buy now. Du kan med andre ord købe kollektionen direkte fra catwalken.

Her præsenterede det britiske luksushus en afdæmpet kollektion med en underspillet farvepalet, hvor fokus i stedet blev lagt på asymmetri, dekonstruktion og det gode håndværk. Kollektionen var samtidig en hyldest til Henry Moore skulpturer.

skaermbillede-2017-02-22-kl-08-10-53

Den referenceramme resulterede i en virkelig dope kollektion. Og ikke mindst brugbar, hvis du altså tør udfordre de klassiske proportioner. Christopher Bailey gav for eksempel kabelstrikken nyt liv. Han legede også med proportioner og detaljer på Burberrys ikoniske trenchcoat, der samtidig fik en oversize-makeover . Han gjorde poloen mere aktuel end nogensinde før ved netop asymmetrien og fittet. Og ja, så bragte han minsandten også kraven, som vi kender fra smokingskjorten, ind i en hverdagskontekst, ligesom han også fortolkede på tendensen med de ekstra lange ærmer – en tendens, som primært har været aktuel i streetwearen. Men jeg skal love for, at denne kollektion manifesterede, at du sagtens kan smide den lange skjorte ind i den pænere del af herregarderoben. Yes, yes yes.

Med see now, buy now har du allerede nu muligheden for at shoppe kollektionen nu. Og skulle jeg vælge 3 items, som du i særdeleshed bør gå efter (hvis du har råd), er det: 1) Trenchcoaten, 2) Den asymmetriske polo/skjorte og 3) en asymmetrisk strikEllers kan kollektionen i hvert fald stå som en fremragenede inspirationsramme, når du skal klæde dig på i foråret.

Se mine favoritherrelooks nedenfor, ligesom du kan se hele kollektionen hos Vogue.  

burberry-spring-2017-ready-to-wear-collection-4burberry-spring-2017-ready-to-wear-collection-22 burberry-spring-2017-ready-to-wear-collection-21 burberry-spring-2017-ready-to-wear-collection-20 burberry-spring-2017-ready-to-wear-collection-19 burberry-spring-2017-ready-to-wear-collection-11 burberry-spring-2017-ready-to-wear-collection-6 burberry-spring-2017-ready-to-wear-collection-2 burberry-spring-2017-ready-to-wear-collection-1

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eytys er ikke længere kun sneakers - lancerer de sejeste lædersko