6 gode køb i denne uge - Fra Raf til H&M

Eytys er ikke længere kun sneakers – lancerer de sejeste lædersko

På rekordtid har Stockholm-baserede Eytys positioneret sig som et af sneaker-gamets sejeste brands. Mærket har særligt slået sin æstetik fast med en overdimensioneret sål, som typisk har været kombineret med canvas og ruskindsoverdele. Men nu er der nyt fra det svenske brand – et brand, som i øvrig figurerer i blandt mine klare favoritter, når der skal vælges sneakers.

Svenskerne bevæger sig ind på hidtil ukendt territorie og har kreeret sine første sartorial shoes, som de kalder dem. Modellen hedder Kingston og kommer i to forskellige versioner. Og resulteret er noget nær PERFEKT, hvis man er til lædersko med kant. Eytys’ DNA skinner nemlig tydeligt igennem. Sålen er stadig overdimensioneret. Den lilla hælstrop er stadig på. Og Eytys Kingston-modellen er den bedste finere sko, som jeg har set længe.

Du kan shoppe dem her. 
skaermbillede-2017-02-21-kl-18-47-11
kingston-mx-black kingston-leather-castanho kingston-leather-black eytys_kingston_pelle-bergstrom_lowres_01eytys_kingston_pelle-bergstrom_lowres_02

 

 

1 kommentar

  • get to take those pictures you really want
    to take with Fuji film and enjoy those memories that you store away in a photo book.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 gode køb i denne uge - Fra Raf til H&M