Direkte fra catwalk til butik - Burberrys SS17 blev en underspillet leg med proportioner og dekonstruktion

Gucci fortsætter stilen i AW17 – A$AP Rocky stjæler spotlyset

Igår, under kvindemodeugen i Milano, viste Gucci igen deres herre – og damekollektion sammen. Og igen imponerende Alessandro Michele med den teatralske æstetik, som han har fortryllet hele (mode)verden med. Ikke overraskende bød kollektionen på et hav af 70’er referencer, masser botaniske møstre, kunstreferencer, men også en overvejende grad af den asiatiske æstetik, som efterhånden har sat et ret dominerede præg i blandt mange brands og designere.

Og ja, selv om jeg gentager mig selv, så kan den stylede kollektion fra Gucci virke som en stor mundfuld. Men formår man at bryde hvert look ned, så er der endnu en gang tale om en cool kollektion, der igen rammer Gucci-ånden helt perfekt – bare se, hvordan A$AP Rocky har nailet den igennem de sidste dage i Milano. Og netop A$AP Rocky må siges at have stjålet spotlyset under MFW. I hvert fald har hans looks konstant været at finde i mit Instagram-feed samt på diverse fashionsites – naturligvis klædt i Gucci ved hver en lejlighed.

Se mine favoritlooks her, og ikke mindst, hvordan A$AP Rocky har rocket Gucci under modeugen i Milano.

skaermbillede-2017-02-25-kl-07-48-50asaprocky_pause4asap-rocky-gucci-coat-hoodie-reebok-sneakers-carrying-fendi-bag asaprocky_pause1gucci-2017-fall-winter-collection-29-2 gucci-2017-fall-winter-collection-22 gucci-2017-fall-winter-collection-19-2 gucci-2017-fall-winter-collection-18 gucci-2017-fall-winter-collection-16 gucci-2017-fall-winter-collection-13-2gucci-fw17-milan-fashion-week-street-style-01 gucci-2017-fall-winter-collection-7 gucci-2017-fall-winter-collection-4-2 gucci-2017-fall-winter-collection-2-2 .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Direkte fra catwalk til butik - Burberrys SS17 blev en underspillet leg med proportioner og dekonstruktion