De 6 bedst klædte mænd ved Oscar-uddelingen

I skjorte fra Tonsure

Siden Tonsure vandt Dansk Design Talent-Magasin Prisen i 2015 og efterfølgende fik lov at åbne modeugen med mærkets AW16-kollektion, har jeg for alvor haft et vågent øje til det danske brand, som efterhånden står ud som et af mine favoritter herhjemme. Det er i særdeleshed Malte Flagsteds evner til at kreere luksuriøse og legesyge frakker og jakker, som imponerer mig i mærkets kollektioner, hvilket naturligvis også var tilfældet, da mærket netop viste AW17-kollektionen under modeugen i København.

Det skal dog ikke handle om de tunge jakker nu, men derimod en skjorte fra AW16-kollektionen. En lyseblå Herringbone-sag med med et dekonstrueret silkestykke påsyet, der trækker referencer til det æstetiske kludetæppe, som lå på catwalken under mærkets AW16-debutshow.

Og ja, jeg befinder mig stadig i Thailand, som du måske kan se på den åbne skjorte 😉

Skjorten kan i øvrigt shoppes på udsalg lige nu. 

img_2271

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 6 bedst klædte mænd ved Oscar-uddelingen