Yeezy Season 5 tracket er landet - hør den 17 minutter lange version af 'Bed'

Se Calvin Kleins nye underwear kampagne – Moonlight-stjerner agerer modeller

Den nye kreative vision for Calvin Klein er efterhånden ved at tage form, efter Raf Simons overtog styringen hos det ikoniske amerikaner-brand. Og jeg er FAN – selvfølgelig.

Som nedtakt til Oscar-uddelingen kunne Calvin Klein nemlig igår sende mærkets tredje ‘Raf’-kampagne på gaden. Og tidspunktet kunne vist ikke være meget bedre. I Calvin Kleins nye underwear-kampagne er det nemlig de fire ‘Moonlight’-stjerner, Mahershala Ali, Alex Hibbert, Ashton Sanders og Trevante Rhodes, der altså rev titlen som bedste film efter en del ballade på scenen, som agerer modeller. Det er resulteret i en virkelig cool og alsidig kampagne, der hylder maskuliniteten på alle parametre. Altså jeg mener; fra 12-årige Alex Hibbert til den overmuskuløse Trevante Rhodes.

calvin-klein-moonlight-cast-2017-mens-underwear-campaign-4

Kampagnen er – som altid i Raf-regi – snappet Willy Vanderperre.

Og det er ikke kun mig, som har det vildt over Raf Simons lige nu. Som du måske ved, er Sanders en vaskeægte fashion killa, alligevel fortæller han en fin anekdote: “Jeg mødte Raf, og jeg faldt nærmest om. Seriøst. Jeg har været stor fan, siden jeg gik i 10. klasse. Han kiggede op og ned af mig, og så nikkede han… som om….. ‘Jeg kan lide dit look’….. Jeg faldt nærmest om’.

Moonlight-stjerne var i øvrigt også klædt i CK på den røde løber ved Oscars. Se mere her.

 

calvin-klein-moonlight-cast-2017-mens-underwear-campaign-6   calvin-klein-moonlight-cast-2017-mens-underwear-campaign-3 calvin-klein-moonlight-cast-2017-mens-underwear-campaign-2 calvin-klein-moonlight-cast-2017-mens-underwear-campaign-1 calvin-klein-moonlight-cast-2017-mens-underwear-campaign-5

_______________

Og lige et par skud af gutterne i de suits, som de rockede under Oscars.

 

ashton-sanders-2017-oscars-calvin-klein-001moonlight-men-calvin-klein-suits

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yeezy Season 5 tracket er landet - hør den 17 minutter lange version af 'Bed'