9 hvide sneakers til foråret

H&M indtog catwalken i Paris: De 6 bedste køb fra “see now, buy now”-kollektionen

Forleden kunne H&M lancere kampagnen til forårssamarbejdet med The Weeknd, og i aftes afslørede H&M så sit seneste runway show under Paris Fashion Week; en “see now, buy now” S/S 2017- kollektion, inspireret af kærlighedens kraft, elegance, styrke og passionen for ballet, med mode til både kvinder og mænd.

H&M slog altså endnu et slag for den “nye” måde at lave modeshow på – som også Burberry gjorde det –  og den måde at gribe tingene an på er i hvert fald aktuel for et mærke som H&M. Pernilla Wohlfahrt, H&M’s Head of Design og Creative Director, fortæller:

“At kunne tage moden direkte fra catwalken til checkout markerer en ny æra i modeindustrien, og vi sætter pris på den direkte kommunikation, vi kan have med kunder via en ‘see now, buy now’-kollektion. Alt, der kan bringe os tættere på vores kunder og gøre mode endnu mere tilgængelig, er meget positivt,”.

stf_1518

Til showet blev de store, betonstøbte arealer i den ikoniske Tennis Club de Paris omdannet til et varmt og indbydende rum med budskaber om kærlighed og samhørighed. Gæster som Nicki Minaj, Alexa Chung, Lucky Blue Smith, Clémence Poésy og Sasha Lane var blandt publikum, som overværende en kollektion, hvor blandt andet Bella og Gigi Hadid indtog catwalken. På herresiden blev det en ret vovet kollektion trods den ofte monokrome farvepalet. Der eksperimenteres med kække materialer, silhuetter og pangfarver, der faktisk udfordrer maskuliniteten i smule. Ikke desto mindre en super dope kollektion på mange parametre. Jeg er i særdeleshed nede med det stribede suit i silke, som kommer til at være perfekt til sommer kombineret med en tee og loafers. Også trenchcoaten, skjorten med zipper og den hvide skjorte med bælte er gået rent hjem hos mig.

Tjek mine 6 favoritter ud fra kollektionen her – du kan i øvrigt se og shoppe hele kollektionen her.
Nedenfor kan du ligeledes se de respektive herrelooks fra catwalken samt billeder fra front row med Lucky Blue SMith og Nicki Minaj.

untitled1

1: Skjorte // 2. Højhalset skjorte med zip // 3. Stribet silkeblazer // 4. Skjorte med bælte // 5. Trenchcoat // 6. Stribet silkebuks

 34-hm-studio-ss17-runway-hamid-700x1050-2 25-hm-studio-ss17-runway-louise-borges-700x1050-2 14-hm-studio-ss17-runway-geron-mckinley-700x1050 09-hm-studio-ss17-runway-jordan-barrett-700x1050 06-hm-studio-ss17-runway-maxime-frenel-700x1050 37-hm-studio-ss17-runway-ben-allan-700x1050-2 30-hm-studio-ss17-runway-zheng-700x1050-2 20-hm-studio-ss17-runway-diego-villarreal-700x1050-2 hm-studio-ss17-runway-700x1050

hm-studio-ss17-nicki-minaj-and-alexa-chung-wearing-hm_06-700x467 hm-studio-ss17-the-atomics-wearing-hm-700x1050

1 kommentar

  • But if your not worried about income I’d say go via custom
    ink or any other on the net tee shirt printing firm.
    They will be able to do all the function you are asking for.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 hvide sneakers til foråret