H&M indtog catwalken i Paris: De 6 bedste køb fra "see now, buy now"-kollektionen

Dr. Martens samarbejder med Engineered Garments – Lancerer 5 militærinspirerede styles

Igennem flere år har Dr. Martens været mit go-to brand, når det kommer til fodtøj, der ikke skal være sneakers. Jeg elsker den klassiske enkelthed blandet med subtile og chunky detaljer, som altid præger skoene. Og nu er der igen nyt fra det traditionsrige britiske brand.
Dr. Martens indleder nemlig foråret med et collab med Engineered Garments. Sammen fortolker de 1461-silhuetten, der har rødder helt tilbage til 1961.

Designet lanceres i fem militærinspirerede farvevarianter, der holder sig til afdæmpede nuancer af khaki, navyblå og beige samt sort og hvid og som forener de to brands æstetiske ståsted. Udtrykket er præget af Engineered Garments’ forkærlighed for et tilbagelænet hverdagslook, og lader DrMartens‘ industrielle æstetik stå i forgrunden.

Den asymmetriske snørebåndsdetalje, der kendetegner designet, har fundet sin vej til samarbejdet, da den var at finde på den første DrMartens-sko som Engineered Garments’ designer og grundlægger, Daiki Suzuki, lagde øje på for mange år siden.

Derudover er DrMartens‘ solide gule syning og den udholdende Goodyear Welt ydersål del af designet og giver et lige dele klassisk og holdbart ydre.

Hold øje med skoen, der kan shoppes hos Norse Store nu.
eggroup_updated_landscape

green_l suede_l black_l

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M indtog catwalken i Paris: De 6 bedste køb fra "see now, buy now"-kollektionen