Dr. Martens samarbejder med Engineered Garments - Lancerer 5 militærinspirerede styles

I mine Crystal Glasses fra Ace & Tate

Som du måske allerede har bemærket, er vi lige nu vidne til en forfriskende revolution på brillemarkedet. Flere brands har igennem de seneste år udfordret den traditionelle måde at købe briller på. Det behøver med andre ord ikke længere koste en formue at investere i et par briller. Et par briller skal derimod ses som en accessory, der rent faktisk kan leges med og sidestilles med andre accessories i garderoben. Og det er en udvikling, som jeg bifalder!

Èt af de brands, som har været aller bedst til at omfavne den nye tendens er Ace & Tateder omkring juletid åbnede en butik i København. Mærket byder på en seriøs portefølje af seje briller og shades, der samtidig formår at trække stærke referencer til musik- og kunstbranchen.  Og ja, så koster et par briller kun 998,-(!!!!!) og det er endda uden at gå på kompromis med kvalitet.

skaermbillede-2017-03-04-kl-08-07-17

Jeg har været så heldig at få fingrene i et par. Og jeg kunne ikke lade være med at prøve kræfter med en halvvovet transparent sag. Jeg synes, at dét valg indkapsler hele konceptet omkring Ace & Tate ganske fint. Med brillernes pris in mente, kan man nemlig tillade sig at gå lidt mere vovet til værks, når man vælger briller. Man behøver ikke længere tage den “sikre” model, der skal kunne holde mange frem.

Brillen har jeg dokumenteret i Thailand, hvor jeg stadig opholder mig. T-shirten er i øvrigt fra Martin Asbjørn. 

Er du i hovedstaden, kan du slå et smut forbi Gammel Mønt, hvor butikken holder til. Og ellers kan du også bestille dine næste briller online. 
img_2361img_2318img_2311

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dr. Martens samarbejder med Engineered Garments - Lancerer 5 militærinspirerede styles