PAW INTRODUCERER WAP SNEAKERS: VIND ET PAR

Nike holder Air Max-måned: Fejrer 30 års jubilæum med adskillige relanceringer og dugfriske styles

Måske har du allerede bemærket det. Marts er Air Max-måned. Det er 30 år siden, at den første Air Max 1 så dagens lys. Og det fejrer mærket med relanceringer af en række klassikere, ligesom flere nye styles også rammer markedet.

Men før vi ser nærmere på lanceringerne, hvor særligt én ny model står højt på min ønskeseddel, skal vi dykke ned i den innovative teknologi som Phil Knight og hans hold har knoklet med i mange årtier – og som har en fremtrædende rolle, hvis du læser Nike-grundlæggerens historie i bogen Shoe Dog. 

AIR har været en integreret del af Nike lige siden den blev indført i 1979, med Air Tailwind. De første otte år blev denne AIR-BAG skjult i skoens sål. Men så, i 1987, fandt Tinker Hatfield på, at gøre det synligt og kaldte det Air Max. Revolutionen var begyndt. Det spredte sig hurtigt til flere forskellige sportsgrene, og sidst men ikke mindst blev det et ikon i livsstil produkter over hele kloden.

Den historie resulterer nu i en Air Max Day, d. 26 marts 2017, men indtil da er der masser af lanceringer at se frem til. Og særligt 3 har fanget min opmærksomhed. Lad os se nærmere på dem

Nike Air Max 1 Anniversary
Ja, lige på den her, er det faktisk allerede for sent at få fingrene i den originale colorway. Det var netop denne model af Air Max, der startede det hele. Oprindeligt udgivet i 1987, introducerede Air Max 1 den synlige Nike Air dæmpning. Ikonet vender tilbage med sin eftertragtede form og farve. Den røde gik dog udsolgt i weekenden, men fra i morgen kan du shoppe en hvid/blå version hos Sneakersnstuff
908375_100_lead_des

Nike Air Max 1 Master
Jeg har det for vildt over den her. Det er nemlig en hybrid af nogle af de mest populære Air Max-modeller gennem tiderne. Stylen byder på hele 12 forskellige mønstre, der subtilt pryder skoen. Her taler vi vitterligt om et samlerobjekt, der vil pryde enhver sneakersamling.
Skoen sættes til salg på lørdag. Be quick. Kan købes her.
910772_001_thread_des
air-max-modeller-farg

Nike Air VaporMax
Med VaporMax snakker vi ny teknologi, der vidner om at Nike stadig er i rivende udvikling, når det kommer til sneakers. Det har eftersigende taget Nike 8 år at udvikle den. Og måske virker den bekendt. I hvert fald har den også prydet et samarbejde mellem Nike og Comme Des Garcons.
Skoen lander d. 26 marts. På Air Max-dagen!
image003

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAW INTRODUCERER WAP SNEAKERS: VIND ET PAR