Gå foråret i møde med sæsonens store trend: 9 blomstrede skjorter

Lån bare kærestens taske: Chanel og Pharrell udfordrer kønsidentifikationerne i ny kampagne

Moden har længe udfordret kønsidentifikationerne, og grænsen mellem det maskuline og feminine er idag mere blurry end nogensinde før. Bare se når Young Thug bærer kjole på sit albumcover eller da Jaden Smith agerede model i en Louis Vuitton womenswear-kampagne.

Alligevel er Chanels nye kampagneudspil ekstraordinært, synes jeg. Pharrell Williams er model i en kampagne for den nye ‘Gabrielle’-taske, som luksusmodehuset har hypet gevaldigt på sociale medier de seneste uger. Skateboard P skriver dermed historie, da han er den første mand nogensinde i en kampagne for Chanels tasker.

pharrell-williams-chanel-handbag-campaign-01

Og den ikoniske kreative styrmand hos Chanel, Karl Lagerfeld, formår for alvor at bidrage til kønsdebatten og skubbe nogle grænser. Han fortæller i et interview, at han med tasken vil vise, at den kan bruges under mange forskellige omstændigheder – og hentyder hermed til at mænd også kan bruge den! En særdeles interessant udvikling, hvis du spørger mig.

Måske skal du så småt begynde at overveje, at låne fra din kærestes samling af tasker.  I hvert fald slår Chanel og Pharrell et slag for, at det sagtens kan lade sig gøre. Rent æstetisk må ‘Garbrielle’-tasken trods alt kategoriseres som feminin.

pharrell-williams-chanel-handbag-campaign-02

Ikke desto mindre er Pharrell, der igennem længere tid har haft et tæt samarbejde med Chanel, vild med tasken, der utvivlsomt kommer til at være TASKEN, der stjæler opmærksomheden i 2017:

” Da jeg startede med at gå med den, havde jeg faktisk intet i den. Jeg var bare så begejstret over at have den. Nu bruger jeg den til min telefon, du ved, de essentielle personlige ting” siger han til WWD.

Tasken lander d. 4 april. Tjek også Chanels Instagram eller videoen nedenfor, hvor du kan se de andre frontfigurer for tasken; Kristen Stewart, Cara Delevingne og Caroline de Maigret.

Chanel's Gabrielle handbag ad campaign

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gå foråret i møde med sæsonens store trend: 9 blomstrede skjorter