Magnus Milang giver DSB og klimaforandringer helt ny betydning

Nike fortsætter med Air Max godterne – Samarbejder bl.a. med Riccardo Tisci

Det er næsten umuligt at følge med. Nike fylder på daglig basis ens feed med nyheder. Men det er de gode af slagsen. Nike har, som jeg tidligere har skrevet, gjort marts til Air Max-måned, hvor mærket hylder, at teknologien nu har 30 år på bagen. Og i den anledning er der allerede blevet sluppet en række interessante styles løs, men det slutter bestemt ikke her.

Igår kunne Nike afsløre tre nye Air Max styles, der alle har en medafsender tilknyttet. Heriblandt er den tidligere Givenchy-designer, Riccardo Tisci. Han har sat sit æstetiske præg på Air Max 97’eren.

nikelab-vision-airs-r-t-rt-vapormax_dezeen-852x507

Også Marc Newson, der tidligere har arbejdet for bl.a. Louis Vuitton, sætter sit præg på Air Max’en. Det bliver med flyknit-teknologi og den hypede Vapormax-sål.

nikelab-vision-airs-newson-vapormax_dezeen-hero_dezeen_2364_col_0

Og sidst men ikke mindst kan arkitekten Arthur Huang også kalde sig sneakerdesigner, han har leget med Air Max 1-modellen.

Alle styles lander i meget begrænset oplag på Air Max dagen d. 26 marts og kommer til at lægge i prislejdet fra 1400 kr. – 1925 kr. Hold øje med Nike.

nikelab-vision-airs-arthur-huang-vapormax_dezeen-852x480

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magnus Milang giver DSB og klimaforandringer helt ny betydning