Få 20% på alle varer på ASOS: 5 gode køb

På med skuldertasken

Så man Louis Vuittons AW17-kollektion under vinterens modeuge i Paris, så er man ikke i tvivl. Den lille skuldertaske bliver utvivlsomt en stor tendens i herregarderoben. Og en tendens, som jeg i hvert fald har hungret efter længe. For den er samtidig funktionel. Slut med fyldte lommer.

Men ja, lad mig bare være ærlig, det er de færreste, der nogensinde kommer til at få fingrene i den slags, vi så på catwalken, som i øvrigt havde Supreme som medafsender. Men når det bliver en umulighed at opsnappe dem, er det heldigt, at Surpreme fra tid til anden også selv sender – dog knap så luksuriøse – skuldertasker på markedet.

For 14 dage siden, var jeg heldig at klikke denne sorte sag hjem, som jeg har smidt ud over den lyse forårsfrakke og mixet med et high-street fund af et par bukser og mine favoritsneakers lige nu fra Gosha og Fila

Taske: Supreme // Jakke: Selected // Strik: Acne Studios // Bukser: Zara // Sko: Gosha Rubchinskiy x Fila 

skaermbillede-2017-03-15-kl-08-10-40

img_2499
img_2530
img_2502

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få 20% på alle varer på ASOS: 5 gode køb