Stjæl Frank Oceans stil fra coveret til den nye single 'Chanel'

Ace & Tate samarbejder med kreativ design duo – resultatet er skævt og æstetisk provokerende

Som jeg tidligere har skrevet, er jeg vild med konceptet som Ace & Tate har bragt til Kbh. Og nu byder brillemærket ind med en nyhed af den skæve slags.

Ace & Tate er nemlig teamet op med den Amsterdam-baserede kreative duo Lernert & Sander om en limited edition kollektion bestånde af to par solbriller. Lernert & Sander er kendt for deres konceptuelle og til dels provokerende designæstetik, der altid har et unikt modetwist. Dette designsamarbejde er ingen undtagelse.

Kollektionen er inspireret af tanken om at solbriller skjuler en stor del af dit ansigtsudtryk og de to briller er designet for at både skjule, men også give dig et nyt udtryk. Ved at tilføje en ekstra prik på hver linse, får brillerne et legende udtryk – den ene brille ser den ene vej og den anden ser en anden vej: The Lernert & The Sander

På designduoens CV er allerede en lang række promnente samarbejdspartnere: COS, Hermès, Kenzo, Jean Paul Gaultier og Viktor & Rolf, men samarbejdet med Ace & Tate bliver det første reele produktsamarbejde.

Brillerne går online idag, ligesom du kan shoppe dem i butikken i København. Prisen er 1295,-
00-ace-_-tate-lernert-_-sander-lernert-_-sander-portrait  08-ace-_-tate-lernert-_-sander

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjæl Frank Oceans stil fra coveret til den nye single 'Chanel'