På med skuldertasken

Stjæl Frank Oceans stil fra coveret til den nye single ‘Chanel’

Okay, siden Frank Ocean sidste weekend overraskede alle og slap en ny single løs, ‘Chanel’, har den kørt på repeat. Måske mere end noget andet track nogensinde har gjort. Og her snakker vi versionen med A$AP Rocky som featuring.

Men det er ikke bare tracket, der er godt. Stylingen af Frank Ocean på coveret er også on fire. Det var GQ hurtige til at opsnappe. Det er underspillet, men med stærke pieces Gucci, APC og Sacai. Du kan stjæle looket nedenfor.

Og når vi nu er ved Frank Ocean, er der gang i flere interessante rygter. Chanel svarede nemlig igen på Instagram efter singlen blev frigivet med ‘We see both sides like Frank’. Det bliver ret interessant at se, om de to parter har noget i støbeskeen. I hvert fald sker der lige nu en række interessante ting hos luksusmodehuset. Bl.a. med Pharrell som front figur for den nye taske ‘Gabrielle’, der virkelig udfordrer kønsbarrierne.

Tee: Sacai  // Sko: Gucci // Jeans: A.P.C
frank-ocean-cover-new-newuntitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På med skuldertasken