70'er vibes i skjorte fra Samsøe Samsøe

Kunst møder moden i min blazer fra Raf Simons og Sterling Ruby

Hvis du er en flittig læser af Preppy Beast, kommer det nok ikke bag på dig, at min absolutte favoritdesigner hedder Raf Simons. Belgieren er et unikum, og jeg kan nærmest ikke vente til at hans første kollektion i Calvin Klein-regi lander.
Og fulgte du med da CK AW17-kollektionen løb af stablen, bemærkede du måske også, at kunstneren Sterling Ruby havde kreeret fine kunstneriske installationer på  show-lokationen i CK’s eget hovedkontor (se det nederst i artiklen).

skaermbillede-2017-03-22-kl-17-11-11

Raf Simons og Sterling Ruby har faktisk samarbejdet om en hel kollektion før, og dengang var jeg heldig at få fingrene i en svedig blazer fra samarbejdet. Den har sidenhen været min klare favorit i garderoben. Igår kombinerede jeg den med en skjorte, der må siges at indkapsle de seneste sæsoners største tendens meget godt; Legende proportioner med alt for lange ærmer. En tendens som tildels blev igangsat af Vetements, men det franske designkollektiv var ikke ene om det. Faktisk har jeg skrevet en kommentar om netop de lange ærmer hos Soundvenue, som du kan læse via linket.

Desværre er Zara skjorten for længst udsolgt. Sådan er det jo, når high street-giganterne hurtig lurer tendenserne af. Så er du på udkig efter lignende, er mit bedste bud at holde et vågent øje med Zara eller hoppe i spenderbukserne og rette blikket mod enten Vetements, der netop har lanceret deres collab med Comme Des Garcons, eller Burberry, som med deres SS17-kollektion også greb de legende proportioner.

Links – Blazer: Raf Simons + Sterling Ruby // Skjorte: Zara (Lign. fra Vetements) el. (lign. fra Burberry) // Jeans: Jack&Jones // Støvler: R.M.Williams // Solbriller: SUPER

img_2627img_2613 img_2591

___________________________________

Sterling Rubys installation hos Calvin Klein

calvin-klein-raf-simons-sterling-ruby-exhibit-6-2 calvin-klein-raf-simons-sterling-ruby-exhibit-4-2 calvin-klein-raf-simons-sterling-ruby-exhibit-03-2 calvin-klein-raf-simons-sterling-ruby-exhibit-2-2 calvin-klein-raf-simons-sterling-ruby-exhibit-02-2 calvin-klein-raf-simons-sterling-ruby-exhibit-01-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

70'er vibes i skjorte fra Samsøe Samsøe