Kunst møder moden i min blazer fra Raf Simons og Sterling Ruby

Er du klar til tredje SS17 drop fra Gosha Rubchinskiy?

Gosha Rubchinskiys SS17-kollektion er en potpourri af collabs med italienske mærker. Fila, Sergio Tacchini og Kappa fik alle en tur i den post-sovjetiske designmaskine, da designeren i sommer præsenterede sin kollektion i Firenze. Og nu er tredje udspil fra kollektionen landet.
Denne gang er det Kappa, som er det eneste brand, der står for tur. Og ja, desværre synes jeg ikke, at droppets items lever op til det vi har set i de tidligere drops fra SS17-kollektionen. Men det er måske bare min smag.

Under alle omstændigheder mener jeg, at både elementer fra Fila-collabet, som kom ud i første udspil,  kunne noget. Det samme kunne eksempelvis tracksuitet fra Sergio Tacchini, ligesom de enkeltstående Gosha pieces fra kollektionen også kan noget.

Anyways, bedøm selv herunder.

Droppet er allerede landet eksklusivt hos Dover Street Market, hvor flere items stadig er til salg. Men lur mig, om ikke danske butikker som Wood Wood, Soulland og Dr.Adams også har tingene på lager inden længe. Måske et helt neongult tracksuit? 😉

gosha-rubchinskiy-dsm-third-drop-27
gosha-rubchinskiy-dsm-third-drop-23 gosha-rubchinskiy-dsm-third-drop-25  gosha-rubchinskiy-dsm-third-drop-29 gosha-rubchinskiy-dsm-third-drop-19 gosha-rubchinskiy-dsm-third-drop-20 gosha-rubchinskiy-dsm-third-drop-12 gosha-rubchinskiy-dsm-third-drop-13

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunst møder moden i min blazer fra Raf Simons og Sterling Ruby