Lander adidas YEEZY Powerphase snart?

I silkeskjorte og skandinaviske brands for Zalando

Indlægget er sponsoreret. 

Du har garanteret allerede bemærket det. Hos Zalando har man indledt foråret med to svedige kampagner.
Først bød de kvinderne indenfor på A$AP Hotel, hvor den stilsikre fashion killa, A$AP Rockysatte fokus på at mikse og matche mode. Det resulterede blandt andet i et par seje kampagnefilm, som du kan tjekke ud via ovenstående links.

Nu er det så herrerne, der for alvor er blevet sat fokus på. I samarbejde med skuespiller og filminstruktør James Franco, viser Zalando nemlig, hvordan den moderne mand kan fylde THE MAN BOX med tidens bedste herremode.
Og man kan meget vel sige, at jeg har været på “rov” hos Zalando og fyldt min boks med de styles, som jeg finder aller coolest hos onlinegiganten lige nu.

victorjones1278Hos Zalando har man op til denne sæson sat et ekstra skarpt fokus skandinavisk mode, og det betyder at brandporteføljen inkluder en række af de scandi-brands, som klarer sig ekstra godt lige nu. Netop derfor har jeg også taget afsæt i Skandinavien, da jeg skulle fylde min boks.

Skjorten, som jeg allerede nu vil kåre som sæsonens sejeste silkeskjorte, kommer fra Soulland. Allerede da jeg så den i sommer i Milano, hvor Soulland afholde mærkets SS17-shows, vidste jeg, at jeg skulle have fingrene i den, når den kom ud.  

victorjones1306

Bukserne er et par klassiske chinos fra danske Legends. Men som en fin, lille detalje, er de kreeret med læg, som jeg synes skaber en rigtig fed detalje på bukserne.
Skoene er godt nok ikke skandinaviske, men i stedet de klassiske og ikoniske Nike Cortez, som Forrest Gump havde på. De vinder altid mit hjerte, når kalderen melder forår og sommer. Både på grund af historien, men også den smalle udtryk og dens alsidighed.

victorjones1326

Sidst men ikke mindst er t-shirten fra Wood WoodDer er noget kitch over den her “Romantic”-ting som de har kørende i hele  SS17-kollektionen, og som jeg i hvert fald er faldet ret meget for.

Alle items er lige nu tilgængelige hos Zalando, hvor du også kan gå på oplevelse hos skandinaviske brands som Tiger of Sweden, Uniforms for Dedicated, Won Hundred og Holzweiler.

Du kan i øvrigt shoppe hele looket via collagen nedenfor.

victorjones1360

Reklamelinks – Skjorte: Soulland // T-shirt: Wood Wood // Bukser: Legends // Sneakers: Nike  

look-1-zalando

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lander adidas YEEZY Powerphase snart?