I bæredygtigt denim fra Jack & Jones

Common Projects er klar med nye, farverige kicks til foråret

Det fleste drømmer nok om et par luksussneakers fra Common Projects. Hvis altså ikke, man allerede har investeret i et par. Og nu er der god grund til at drømme endnu mere, eller bare finde den store pengepung frem. Common Projects er nemlig klar med SS17-kollektionen, som byder på en potpourri af svedige colorways på den klassiske Achilles model. Ligesom der også er flere gode Chelsea og Desert boots samt en mere futuristisk sneaker.

Forårets sneakertendenser har allerede vist, at særligt pastelfarvede sneakers kommer til at hitte, så du kan jo passende kaste dig ud i tendensen sammen med CP.

Jeg har udvalgt mine favoritter fra mærket. Kollektionen lander online og hos forhandlere inden længe.

common-projects-2017-spring-summer-footwear-collection-02

common-projects-2017-spring-summer-footwear-collection-03
common-projects-2017-spring-summer-footwear-collection-28 common-projects-2017-spring-summer-footwear-collection-32 common-projects-2017-spring-summer-footwear-collection-22 common-projects-2017-spring-summer-footwear-collection-12 common-projects-2017-spring-summer-footwear-collection-09 common-projects-2017-spring-summer-footwear-collection-08 common-projects-2017-spring-summer-footwear-collection-04   common-projects-2017-spring-summer-footwear-collection-01

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I bæredygtigt denim fra Jack & Jones