11 gode budgetkøb til under 549,-

I bæredygtigt denim fra Jack & Jones

Indlægget er sponsoreret. 

Igennem flere sæsoner har Jack & Jones slået et seriøst slag for at gentænke hele processen omkring denim.
Derfor tænkes både miljøperspektivet og det komfortmæssige med, når Jack & Jones udvikler jeans og denimjakker. Og det er netop mærkets denim, som jeg har taget udgangspunkt i denne gang.

skaermbillede-2017-03-29-kl-08-17-26

At bæredygtighed fylder meget i modebilledet lige nu, er nok ikke gået din næse forbi. Og jeg hilser også mærkets seriøse CSR-initiativer mere end velkommen, når de genbruger gamle jeans og bruger dem til at udvikle nye. Det er jo ingen hemmelig, at denimproduktionen har været en djævel mod miljøet i mange år.
Udover at være bæredygtige, er mærkets udvikling på komfortområdet og til at tage og føle på. Hvert denimprodukt er nemlig udviklet med så meget strech, at det nærmest føles som at sidde i sit tracksuit.

Jeg er hoppet i et par lyse jeans fra mærkets SS17-kollektion, kombineret dem en mørkjakke for at undgå, at der gik for meget canadian tuxedo i det. Og så har jeg smidt en stribet tee under, der markerer at forået er kommet.

Reklamelinks – Denimjakke: Jack & Jones // Tee: Jack & Jones (lign) // Jeans: Jack & Jones 

img_1704img_1691
img_1766 img_1779

img_1659img_1784

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 gode budgetkøb til under 549,-