Få 35 % på alt fra ET AL

Street style-ikonet Justin O’Shea lancerer sit eget brand

Efter kun én sæson som kreativ styrmand hos luksusmærket Brioni sidste år, måtte street style-ikonet Justin O’Shea igen forlade posten efter at repositioneringen af mærket ikke gik som forventet.

Men det holder ikke O’Shea tilbage. I dag kunne BoF annoncere, at han fra SS18-sæsonen, er klar med sit helt eget mærke, SSS World Corp.

skaermbillede-2017-04-05-kl-17-37-54

Måske kender du mest O’Shea for hans rå look, som han på sejeste vis formår at sætte i kontrast til klassiske 3-piece jakkesæt og slips, men hans nye brand kommer muligvis til at tage en helt anden æstetisk retning. I hvert fald skriver BoF, at SSS World Corp kommer til at tilbyde luksus streetwear, der stikker i samme retning som Gosha, OFF-White og Vetements.

Og O’Shea trækker da også referencer til Vetements, som han i øvrigt lavede collab med, da han sad hos Brioni:

“Kig på hvad Demna (Gvasalia, red) gør hos Vetements. Han gør lige præcis, hvad han har lyst til. Og det har banet vejen for dem. Den attitude ser man for sjældent i menswear-gamet, og det er der, at jeg har fundet min relevans”

Det bliver altså spændende at se, hvad Justin O’Shea kan bringe til menswear-gamet. Og lad os håbe, at successen ikke udebliver, som den desværre gjorde hos Brioni, hvor tingene ellers så lovende ud, da han brugte Metallica som kampagnemodeller. Men ja, indtil videre har vi kun t-shirten på billedet at forholde os til.
jos-machine171

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få 35 % på alt fra ET AL