Street style-ikonet Justin O'Shea lancerer sit eget brand

I dag lander endnu et collab mellem Dr. Martens og Supreme

Jeg er vild med Dr. Martens. Det er ingen hemmelighed. Ditto når snakken falder på Supreme. Og i dag dropper endnu et collab mellem de to brands. Det burde i sig selv være godt, og det plejer det da også at være, når de to brands blander blod. Men jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke helt ved, hvad jeg skal synes om det denne gang. Eller jo. Faktisk er jeg ikke vild med det.

Designudgangspunket er en unik version af Rousden Creeper, som du måske allerede kender fra Dr. Martens. Skoens overdel kommer i en quiltet ruskind og farvepaletten byder på alt fra pink til grøn.

Skoene lander i dag, kl. 11.00 hos Supreme, hvis du alligevel skulle have lyst til at prøve kræfter med en vovet sag. Jeg springer over.

http-hypebeast-com-image-2017-04-supreme-dr-martens-2017-spring-summer-collection-1

http-hypebeast-com-image-2017-04-supreme-dr-martens-2017-spring-summer-collection-11 http-hypebeast-com-image-2017-04-supreme-dr-martens-2017-spring-summer-collection-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Street style-ikonet Justin O'Shea lancerer sit eget brand