I dag lander endnu et collab mellem Dr. Martens og Supreme

På Københavns sejeste hotel

Indlægget er ikke sponsoreret, men Zalando betalte overnatningen på hotellet.

I sidste uge inviterede Zalando på eksklusiv herremiddag i forbindelse med The Man Box-kampagnen, der med James Franco i front, kører for fulde drøn lige nu.

Eventen løb af stablen på det herlige Hotel SP34 i indre København, hvor vi spiste en lækker middag på Väkst. Og jeg må blot konstatere, at hotellet vitterligt er en oplevelse værdig.

skaermbillede-2017-04-06-kl-08-21-48

I forbindelse med arrangementet indlogerede jeg mig på Boutique hotellet, hvor æstetikken er i højsædet. Der er virkelig kælet for detaljerne og den hyggelige, nordiske stemning. Og ja, hotellet er generelt bare luksuriøst, men uden det på noget tidspunkt bliver pompøst.

Såfremt du har chancen, skal du helt sikkert tage en nat på hotellet, men mindre kan også gøre det. Der er nemlig rig mulighed for “bare” at snuppe en kaffe på hotellet.

I forbindelse med opholdet skød jeg et par billeder af værelset, den herlige elevator og ikke mindst et casual look.

Reklamelinks – Cap: Gosha Rubchinskiy // Jakke: A Day’s March // Jeans: Jack&Jones // Sokker: Han Kjøbenhavn x Happy Socks // Sko: Nike 

unnamed-7 unnamed-2unnamed-6 unnamed-5 unnamedunnamed-4 unnamed-3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag lander endnu et collab mellem Dr. Martens og Supreme