Weekendshoppingen er reddet: Her er 11 stærke køb

Nu lander Nike Air Max 97 OG igen

Skal, skal ikke, skal, skal ikke. Jeg kunne blive ved. Det er ikke første gang i år, at jeg står i den her situation. I anledning af Nike Air Max 97’eren, der i år kan fejre 20 års jubilæum, blev Silver Bullet modellen lanceret i februar. Den blev hypet gevaldigt, og var naturligvis udsolgt, da jeg langt om længe fik besluttet mig for, at jeg skulle gå for den.

Nu bliver den så slippet løs, men igen er jeg i tvivl. Heldigvis har jeg stadig et par dage til at tænke mig om i.

Den orginale colorway lander nemlig på torsdag, på skærtorsdag, så du har rig mulighed for at siddet limet til skærmen for at klikke den hjem. Indtil videre kan det bekræftes, at NIKE, Rezet og Støy i hvert fald kommer til at sælge den.

Så ja, skal jeg eller skal jeg ikke? Vi må se.

nike-air-max-silver-pack-11
nike-air-max-silver-pack-12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendshoppingen er reddet: Her er 11 stærke køb