Nu lander Nike Air Max 97 OG igen

Weekenduniformen: mfpen, MUF10, Martin Asbjørn og meget mere

Min weekenduniform har indtil videre budt på et samsurium af seje referencer til både Japan, Blade Runner-filmen, Paris’ gader og meget mere.

skaermbillede-2017-04-09-kl-16-55-30

Vi starter i det japanske hjørne, hvor jeg igår hoppede i souvenir jakke med påsyede drager. En jakke, som for alvor har oplevet en revitalisering de seneste år. Under den hoppede jeg i min #HOLDET tee fra Muf10 og det hele toppede jeg med et sort signet ring fra Northern Legacy og det flotte dykkerur, Oris Divers Sixty-Five, som du i øvrigt kan læse mere om her.

(Reklame)links – Jakke: Jack&Jones // Tee: Muf10 (køb lign.) // Ring: Northern Legacy // Ur: Oris Divers Sixty-Five – Uret kan bl.a. købes hos Ragnar Ure i Odense og Ole Mathiesen i København.

img_3159

Og vi fortsætter i det tekniske hjørne. En dansk ensemble af stærke brands. Den danske designer Sigurd Bank fra mfpen har kreeret denne svedige overshirt i nylon. Under den smed jeg en tee fra Fonda Sublime, der hylder moden. Og ja, vi slutter med sæsonens bedste cap. Uden sammenligning. Den kommer fra Martin Asbjørn. Den er i fløjl og med et logo, der trækker tydelige referencer til Blade Runner.

Jakke: mfpen // Tee: Fonda Sublime // Cap: Martin Asbjørn
på nuværende tidspunkt er cap’en udsolgt, men du kan smide en mail afsted til shop@martinasbjorn.com og komme på venteliste. Den lander meget snart.
img_3006

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu lander Nike Air Max 97 OG igen