Supreme samarbejder igen med Comme Des Garcons - lander på torsdag

Endnu en Yeezy 350’er på vej – men er hypen død?

Man skal stoppe mens legen er god. En efterhånden udslidt kliché, men ikke desto mindre en kliché, som jeg gang på gang tænker på, når adidas teaser en ny Yeezy Boost 350 colorway.

For på alverdens medier kan man nu igen læse om rygterne om en ny colorway, der er sat til at droppe i juni. Denne gang en fin mørkegrøn version af 350 V2’eren, som du kan se nedenfor.

Bevares, jeg elsker hele den Yeezy-hype, der har floreret igennem de seneste år. Og ja, jeg er bestemt også vild med silhuetten på 350’eren. Faktisk har jeg også to par Yeezy 350’ere i min sneakersamling. Men helt ærligt, hvorfor skal der så kontinuerligt blive ved med at komme nye colorways? Silhuetten og hypen bliver malket lige nu, og det er……. beklager mit sprog…… fandeme en skam.

Forleden dag sagde mit hypebæst af en 17-årig lillebror til mig, da han med mindre entusiasme end normalt hoppede i sine 350 V2 Beluga: “Bro, hypen er fandeme død”. Jeg fristes efterhånden til at være enig.

Så please… sæt 350’eren på hold og få sat gang i Yeezy Runner-modellen, tak…
http-hypebeast-com-image-2017-04-yeezy-boost-350-v2-dark-green-00000

1 kommentar

  • This excellent website certainly has all of the information I wanted
    concerning this subject and didn’t know who to ask.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Supreme samarbejder igen med Comme Des Garcons - lander på torsdag