Stadig crazy efter 31 år - Nike genudgiver Sock Racer modellen

mfpen lancerer mærkets første sneakers – i et eksklusivt japansk collab

Det går godt for dansk herremode. En række spirende herrebrands markerer sig stærkt lige nu. Èt af dem er mfpen, der har Sigurd Bank som kreativ styrmand. Indtil videre har mærket markeret sig med minimalistiske kollektioner, som udfordrer de klassiske proportioner i herregarderoben. Men nu er mfpen klar med mærkets første sneakers nogensinde.

mfpen teamet op med det japanske skobrand Buddy. Sammen har de parter blandet blod og skabt to specielle og nyfortolkende versioner af den klassiske og alsidige Buddy BT sneaker.

1

Hvis man kender mfpen eller Sigurd Bank en smule, ved man, at designeren har en særlig forkærlighed for Converse All Star 70s, og de to mfpen x Buddy sneakers trækker også enkelte referencer til de ikoniske 70’s i form af den lille “ollie pad”, der sidder på siden af de to sneakers.

De to sneakers lander i dag og sælges eksklusivt hos mfpen og C-store. Og du skal skynde dig, for vi har at gøre med et eksklusivt collab. Der er kun frigivet 30 par i hver colorway.
2 3 4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stadig crazy efter 31 år - Nike genudgiver Sock Racer modellen