Easter Over & Out

Stadig crazy efter 31 år – Nike genudgiver Sock Racer modellen

Så er der igen godt nyt fra Nike-fronten, som virkelig markerer sig stærkt på sneakerfronten pt. Denne gang er det lanceringen af endnu et arkivikon, som er blevet annonceret. Det er nemlig Nike Air Sock Racer-silhuetten, der har fået nyt liv.

Det er 31 år siden, Sock Raceren så dagens lys for første gang – dengang tiltænkt som en sko til Maratonløb. Tiderne har ændret sig siden, og de sporty sneakers har for længst bevæget sig ind i garderoben (Tak for det!).

nikesockracer_comps_300_68803
Lanceringen af sneakeren inkluderer dens to originale colorways (gul og grå), men er tro mod tidsånden blevet udstyret og opdateret med Nike signaturen: Flyknit-overdelen.

Og ja, æstetisk er skoen underlig. Meget underlig faktisk. Men det ved de hos Nike, som har valgt at genbruge den fantastiske reklameoverskrift, der også prægede lanceringen af skoen i 1986:  ”Still Crazy After All These Years”. En genial og sjov reklame, hvis du spørger mig.

Derudover kan jeg heller ikke sige mig fri for, at jeg er nede med udtrykket på sneakeren. Det er jo “de underlige sneakers tid” og jeg kunne sagtens se den her på mine fødder. Naturligvis kombineret med et suit med stumpede bukser og italienske sokker. #summerfresh

Nike Air Sock Racer lander d. 27 april hos udvalgte forhandlere. Hold øje med Nike.com/sneakers.

nikesockracer_comps02_300_688026f8abb79288a4d066ac9869e575f019cskaermbillede-2017-04-20-kl-09-35-40 skaermbillede-2017-04-20-kl-09-35-35

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easter Over & Out