Supreme fortolker igen på sneakers fra Nike

Da jeg sippede whisky fra Talisker Skye i det mest fantastiske sceneri

De fleste mænd elsker et godt glas whisky, ikke sandt? Jeg gør i hvert fald, og derfor tog jeg imod tilbuddet med kyshånd, da skotske Talisker Skye inviterede på whiskysmagning, middag og en snært af adventure midt ude i den svenske Skærgård ud for Stockholm som optakt til whiskymærkets nye initiativ Scandinavian Detours. 

unnamed-18

Kort fortalt blev turen stablet på benene, fordi whiskymærket med stærke bånd til den rå natur, lancerer en opdagelsesguide, der opfordrer skandinavere til at vende varmen ryggen og i stedet holde ferien i smukke, lokale omgivelser. Og smukke omgivelser var lige netop, hvad Talisker Skye gav os den solskinsfyldte april-dag.

rib boats blev vi sejlet fra Stockholm og ud på den smukke ø Grönskär, hvor der blev taget forskud på oplevelsesguiden.
Med luksuriøs og alternativ mad fra den Stockholm-baserede restaurant Agrikultur, som naturligvis også tager sit gastronomiske afsæt i naturen, spiste vi frokost…  i den rå natur, naturligvis… og drak Talisker whisky i et natursceneri, som man ikke kunne have forestillet sig smukkere. En både autentisk og anderledes oplevelse, som virkelig kunne noget specielt. Så ja, jeg vil næsten lade billederne tale for sig selv. 

unnamed-10

Du kan komme med 
Men værd at bemærke er, at det er en oplevelse, som du også kan komme til at tage del i i løbet af sommeren. Inititativet bliver nemlig taget til Danmark d. 17 juni, hvor lokationen hedder Stevns Klint. Også her bliver der budt på 4 retter mad fra Agrikulturs pop-up restaurant, whisky fra Talisker Skye og naturligvis også drinks, som selvfølgelig inkluderer Whisky…… ikke dårligt.

Prisen bliver 790 DKK og er du enten en sucker for naturen, whisky eller god mad – måske endda hele pakken – kan du købe billetter på bookatable og på www.scandinaviandetours.com, hvor du ligeledes kan se meget mere

Indlægget er IKKE sponsoreret, men Talisker Skye arrangerede presseturen. 

unnamed-11unnamed-17  unnamed-15 unnamed-14 unnamed-13 unnamed-12

unnamed-16

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Supreme fortolker igen på sneakers fra Nike