Da jeg sippede whisky fra Talisker Skye i det mest fantastiske sceneri

Anti Social Club teaser collab med BAPE

Hype med hype på. Ja, det indkapsler vel meget godt et forestående collab mellem Anti Social Club og BAPE, som netop er blevet teaset på Instagram af ASC-founderen Neek Lurch. Et collab, der meget vel kan blive et af årets VILDESTE… Måske ikke på designfronten, men i hvert fald på hypefronten.

Indtil videre er oplysningerne særdeles sparsomme, og der er altså kun blevet løftet sløret for billedet nedenfor. Dog hersker der vist ingen tvivl om, at vi kan forvente et collab i signaturernes tegn. Masser af storslået logoprint og den karakteristiske camo vil utvivlsomt komme til at pryde klæderne.

Men indtil videre må du altså holde dit indre hypebæst i ro lidt endnu.
anti-social-social-club-bape-teaser-01

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da jeg sippede whisky fra Talisker Skye i det mest fantastiske sceneri