Anti Social Club teaser collab med BAPE

Skal dit næste køb være på Trendsales?

Sponsoreret af trendsales

Det har aldrig været mere cool at tænke bæredygtigt, end det er lige nu.
Secondhand-tendensen buldrer afsted med fuld fart i symfoni med den spirrende opmærksomhed på bæredygtighedsområdet, som modebranchen oplever lige nu.
Så ja, det har med andre ord aldrig været mere oplagt at skæve mod de mange beklædningsskatte som Trendsales byder på.

Du kender utvivlsomt til Trendsales-konceptet, der igennem en del år har markeret sig som stedet, hvor du kan finde et bredt udvalg af secondhand-items… og ofte items, der kan shoppes til favorable priser.

trendsales-detalje-3
// Acne Cap, som sælges her.

Igennem årene har jeg flittigt brugt Trendsales. Som udgangspunkt har jeg brugt platformen til at handle designersneakers.
For som du sikkert også ved, er jeg en sucker for luksussneakers. Men det er typisk også hypede sneakers, der ofte er udsolgt før man overhovedet beslutter sig for, om der er plads til endnu et par i garderoben eller ej.
Trendsales har på den måde ageret livline for mig adskillige gange, når jeg efterfølgende har fundet de hypede sneakers på sitet. Her kan flere stærke Raf Simons-fund blandt andet nævnes.

trendsales-detalje
// CDG x Converser sneakers, som sælges her.

Lige nu er der også en lang portefølje af sneakers på sitet, som jeg virkelig gerne vil have fingrene i. De bedste eksempler er fx. denne gamle Raf Simons Ozweego, de overdimensionerede kicks fra Alexander McQueen eller de klassiske fra Maison Margiela med lidt forårsomfavnende kant.

Og ikke nok med at Trendsales mange skatte kan udforskes fra din laptop, så har TS netop relanceret deres app, som gør det endnu nemmere at shoppe secondhand… også mens du er på farten.

victorjones1740//Gant Rugger jakke sælges her. 

Udover at finde sneakers på TS, sælger jeg naturligvis også noget af mit eget tøj på sitet. Jeg har netop opdateret min bruger med en række stærke items, synes jeg selv. Her kan blandt andet nævnes et armygrønt suit fra Gant Rugger, der farvemæssigt rammer tidsånden perfekt. Den mest luksuriøse varisity jakke fra Gant Rugger kan også findes, ligesom profilen også byder på en cap fra Acne Studios, CDG sneakers, ur fra Triwa x STORM og meget mere, som du kan tjekke ud.

Jeg opdaterer og opretter selvfølgelig løbende nye annoncer med stærkt kluns.

Så herfra er det blot igang med at udforske TS. Enjoy.

trendsales-2// Gant Rugger blazer, som sælges her.
trendsales-flatlay-2
// CDG jakke sælges her. ACNE cap sælges her.

Alle billeder af Victor Jones.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anti Social Club teaser collab med BAPE