Skal dit næste køb være på Trendsales?

Casper And The Beast holder udsalg: Få 50 % på alle støvler

Forleden dag var Casper And The Beast endnu en gang at finde på Hypebeast. Endnu en gang nævnt som et brand, du skal høje med. Og det forstår man godt! Hypebeast skrev blandt andet om CATB, der har den gode Casper Madsen som kreativ styrmand, at:

“These labels constantly remain true to their original visions season after season” og fortsatte herefter: “Casper and The Beast represents a dying breed of independent footwear labels. Standing up against giants, the label offers unique quality footwear that stands a cut above”.skaermbillede-2017-04-27-kl-16-15-46

Og nu er der godt nyt til dig, hvis du er vild med bæstets fodtøjskreationer. Casper And The Beast kører nemlig 50% på alle sine støvler lige nu. Fra militærstøvler til chelsea boots. Så hop forbi sitet, hvor du blandt andet kan finde mine tre favoritter, som du kan se nedenfor.

Brug følgende rabatkode for at opnå de 50%: FIFTY.

 war_sort_1-658x658 chelsea_sort_1-658x658 chelsea_groen_1-658x658

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal dit næste køb være på Trendsales?