Nike klar med flere VaporMax - og jeg bliver mere og mere vild med dem

Èn Oversize Frakke på to forskellige måder

Der er et eller andet over oversize-tendensen, som tiltaler mig meget. Hvad end det er brede bukser, lange skjorter eller overdimensionerede frakker. Sidstnævnte er denne trenchcoat fra Samsøe Samsøe et godt eksempel på. Ingen tvivl om, at den klassiske trenchcoat forbliver forevigt aktuel, men denne sæson er fittet blevet en anelse løsere. Og længere. Det har Samsøe Samsøe fortolket på, og resultatet er blevet svedigt, synes jeg.
I weekenden sammensatte jeg den med to forskellige outfits.

skaermbillede-2017-05-01-kl-09-19-22

Først skulle den naturligvis rockes med de nye Sock Racer fra Nike, som blev lanceret i fredags. Sneakerens reklameslogan er: “Still Crazy After all These Years”. Jeg kunne ikke være mere enig. Men heldigvis siger sneakertendensen stadig, at de gerne må være….. Crazy!

Derefter blev trenchen sammensat med en hættetrøje, som altid fungerer godt under den slags frakker, et par smadrede jeans og et par vintageinspirerede sneakers fra Tretorn.

Frakke: Samsøe Samsøe // Trøje: Acne Studios // Bukser: ASOS // Sneakers: Nike Sock Racer 

img_3455img_3486

Frakke: Samsøe Samsøe // Hoodie: H&M // Bukser: Gant Rugger // Sneakers: Tretorn (lign.)

img_3552img_3450

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike klar med flere VaporMax - og jeg bliver mere og mere vild med dem