Èn Oversize Frakke på to forskellige måder

De otte bedst klædte mænd til Met Gala 2017…. og så var der naturligvis Rihanna

Igår ramte vi den første mandag i maj. Det betyder traditionen tro, at MET-Gala 2017 løb af stablen Metropolitan Museum of Art i New York. Årets omdrejningspunkt var en hyldest til den ensemble af kunst og mode som Rei Kawakubo og Comme des Garcons har bragt og stadig bringer til modeverdenen. Den hyldest satte Rihanna en fed streg under, da hun stjal rampelyset. Men det vender jeg tilbage til.

skaermbillede-2017-05-02-kl-09-58-05

Det skal nemlig først handle om de velklædte mænd, hvor A$AP Rocky trodsede konventionerne med denimitems fra Calvin Klein og The Weeknd stod ud som den skarpeste i en mere klassisk forstand. Og ja, så går titlen som aftenens cirkusklovn til Lil Yatchy.

DE 8 BEDST KLÆDTE MÆND

mensbestdressedmetgala_5A$AP Rocky ligger aldrig skjul på, at en af hans favoritdesignere er Raf Simons. Senest skrev han noten om Raf Simons, da den belgiske designer kom med på TIMES‘ liste over “100 Most Influential People of 2017”. Så selvfølgelig var rapperen også iklædt Raf Simons i nat. Valget faldt på designerens første denimkreationer for Calvin Klein.

met-gala-2017-best-dressed-the-weeknd
Tager man de klassiske briller på, var The Weeknd aftenens skarpeste mand i sin fortolkning af et black tie look. Gennemført klassisk, stilsikkert, men også helt traditionelt. Så må man selv vurdere, hvorvidt det traditionelle er godt eller en anelse kedeligt.

rs_634x1024-170501160237-634-met-gala-2017-arrivals-jaden-smithJaden Smith bidrog til festlighederne med aftenens mest hjernedøde accessory: hans nyligt afklippede dreadlocks!!! Heldigvis blev det spøjse move kombineret med et sejt look fra Louis Vuitton, der blandt andet satte en streg under, at mænd godt kan have høje hæle på uden det bliver ultrafeminint.

mensbestdressedmetgala_7
Rami Malek, som gentagende gange har været frontfigur for Dior Homme, troppede naturligvis op i en farvestrålende Dior Homme tux og demonstrerede at sprælske farver sagtens kan fungere i en smoking-kontekst. Men ja, det er kun de færreste, som kan slippe afsted med det.

mensbestdressedmetgala_3Future kiggede forbi i en customized H&M-smoking, hvor særligt den overdimensionerede bow tie og det navy silkerevers gjorde udslaget.

mensbestdressedmetgala_4Donald Glower gør det altid godt på den røde løber. Før har han været en Gucci-mand, men i nat faldt valget på Burberry. Og ingen tvivl om at blazeren giver et strejf af friskhed til et ellers traditionelt black tie look.

rs_634x1024-170501170037-634-hannah-bagshawe-eddie-redmayne-met-gala-new-york-kg-050117
Naturligvis ingen liste uden Eddie Redmayne, som er en sand mester, når det kommer til suiting. I nat faldt valget på en dobbeltradet midnatblåt version af smokingen fra Prada. Luksusmærket som han også tidligere har været kampagnemodel for. ELEGANT!

met-gala-2017-best-dressed-ansel-elgort
Ansel Elgart formåede også at levere et elegant indtryk på den røde løbe og udmærkede sig med aftenens bedste version af den hvide dinner jacket.

DE 2 VILDESTE

mensbestdressedmetgala_8Vanvittige Lil Yachty troppede op i en nærmest aristokratisk version af sig selv. Og ingen tvivl om at looket er langt mere teatralsk end cool. Men det er heller ikke underligt når brandet bag er Moschino, som har Jeremy Scott som kreativ styrmand

mensbestdressedmetgala_9Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde. Jeg elsker normalt Thom Brownes kreationer som Wiz Khalifa i nat var klædt i. Men ja, der er bare et eller andet over det her, som jeg bestemt ikke føler.

HUN STJAL RAMPELYSET

bestdressed_5Vi slutter med hende som alle taler om. Der var nemlig Rihanna, og så var der alle de andre. Riri lukkede den røde løb og hyldede Comme des Garcons til fulde med denne skulpturelle og fantasifulde kjole fra CDG’s AW16-runway.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Èn Oversize Frakke på to forskellige måder