Sydkoreansk mode bliver den næste store ting - og du skal holde øje med ADER ERROR

Med jakkesæt fra Jack & Jones Premium

Indlægget er sponsoreret af Jack & Jones 

Jack & Jones er lidt af en mastodont. Det vidner mærkets brede portefølje af underlinjer om. Hele syv forskellige har de, og hvis jeg skal udpege én af dem, som står ud som min favorit, så falder mit valg utvivlsomt på Jack & Jones Premium.

Jeg er en sucker for sneakers og jakkesæt, og sidstnævnte formår J&J Premium at kreere virkelig, virkelig fint. Kvaliteterne er gode, æstetikken klassisk, pasformerne er i min optik nogle af de aller bedste, og så kommer alle jakkesæt samtidig til priser, hvor alle kan være med.

skaermbillede-2017-05-05-kl-09-05-08

Da jeg skulle udvælge mit J&J Premium-jakkesæt til denne måneds suit-guide, valgte jeg at gå for et mere casual af slagsen, der nemt kan dresses både op og ned – særligt på grund af dets lidt grove overflade. Bukserne minder mest af alt om et par chinos og det samme materiale kommer blazeren i. Dét, der samtidig gør sættet ekstra lækkert er bevægeligheden i det. Hvis du normalt føler dig låst fast, når du tager jakkesættet på, så vil du elske det her.

Som prikken over i’et, har jeg været hos skrædderen og givet bukserne et opslag på hele 6 cm, som er med til at give det hele lidt ekstra kant og sommer-vibes.

Sættet er endnu ikke online, men kan findes i landets mange butikker. Derudover kan du købe flere varianter af det tidløse navy suit her.

Jakkesæt: Jack & Jones (lign) // Tee: Jack & Jones // Jakke over skulderen: Jack & Jones (lign.) // Sneakers: Gosha Rubchinskiy
img_8468 unnamed-20img_1360

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sydkoreansk mode bliver den næste store ting - og du skal holde øje med ADER ERROR