Hop i et par bæredygtige sneakers lavet i kirsebærtræ

5 sneakers jeg drømmer om at tilføje til min samling lige nu

Det kan være farligt at have en svaghed for sneakers. Det har jeg erfaret. På daglig basis slippes seje styles løs, og jeg kunne sgu blive ved med at tilføje til min samling. Lige nu står 5 par sneakers øverst på mine ønskeseddel. Nogle er splinternye, andre er klassikere, som har fået nyt liv.

Lad os se nærmere på dem.

skaermbillede-2017-05-05-kl-15-42-18

1. Nike Sock Racer til 1050 kroner
Ja, Sock Raceren har sgu aldrig været i kategorien for flotte sko. Og ja, som Nike skriver i sit nyeste reklamefremstød på sneakeren, er den »Still Crazy After 31 Years«. Men ikke desto mindre elsker jeg dens tossede og legesyge ydre. Og denne olivengrønne colorway er utvivlsomt den sejeste fra droppet, som netop har ramt butikkerne. skaermbillede-2017-05-05-kl-15-13-43

2. adidas x Stan Smith til 2099 kroner
Sæson efter sæson kaster jeg min kærlighed over Raf Simons’ version af Stan Smith-modellen. Denne sag er fuldstændig monokrom og helt perfekt til foråret og sommeren. Men ja, æstetisk har Raf ikke gjort meget mere end at sætte sit karakteristiske R på siden, som man glædeligt må betale for. 

stan-smith-raf-simons-x-adidas-7_adidas-x-raf-simons_shoes_storm_5

3. Eytys Doja til ca. 1050 kroner
Endnu en herlig hvid sag. Eytys har efterhånden haft Doja-modellen på programmet i en del sæsoner, og den bliver bare ved med at være uundgåelig, når jeg skal ønske mig nye kicks.
skaermbillede-2017-05-05-kl-15-18-25

4. Wood Wood x Asics lander i dag
De normcore Asics løbesko har efterhånden været at spore på fødderne af nogle hurtige modedudes de seneste år. Nu griber Wood Wood den tendens og laver en løbeskosinspireret sneaker sammen med Asics. Sneakeren lander online idag, lørdag, og kan shoppes via linket ovenfor.
dd6481292fe654c8aa6f83e04fdc205e_h100w982_width

5. Hi-Tec til 1099 kroner
På sociale medier, har der igennem noget tid floreret billeder og videoer af Hi-Tec sneakers, som nu definitivt gør et comeback. Og mærkets sneakers har bestemt noget at byde på. Udstyret med en vibram-sål, der langt hen ad vejen læner sig op af dem, som man også ser hos mærker som Our Legacy og EQT, får man en super svedig sneaker, der dyrker det halvklosede og super aktuelle look. 
hi-tec-hts-silver-shadow-olive-nigh-box-705x705x100

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hop i et par bæredygtige sneakers lavet i kirsebærtræ