Denne uges drop fra Supreme byder på collab med Levi's

Gucci demokratiserer igen luksusmoden – i nyt collab med illustratoren Angelica Hicks

Gucci sætter igen en fed streg under, at “gaden” og luksusmode ikke behøver at være hinandens modsætning. At luksusmoden faktisk ikke er så uopnåelig, som den nogen gang kan fremstå. Vi så det sidste år, da Alessandro Michele igangsatte et collab med kunstneren Gucci Ghost, og nu er der endnu et collab på vej med en ny, kreativ kunstner.

angelica-hicks-gucci-collab-05

Angelica Hicks er navnet på illustratoren, Guccis nye samarbejdspartner, som Alessandro Michele ved et tilfælde fandt, da han scrollede ned igennem sit Instagram-feed. Og sammen med Gucci kan hun nu præsentere en eksklusiv capsule-kollektion bestående af 11 forskellige unisex-tees med kunstnerens illustrative, og lidt feminine værker på. Hver t-shirt kommer kun i 100 eksemplarer og bliver leveret i en vintage-inspireret metalboks.

Gucci afslørede kollaborationen på sin Instagram, og for at hylde det forestående samarbejde, har kunstneren udsmykket hele to enorme vægge i henholdsvis Milano og New York med illustrationer, som også kommer til at sidde på designsamarbejdets t-shirts. Sejt move, siger jeg bare.

Samarbejdet lander eksklusivt hos Gucci.com den 25. maj.

angelica-hicks-gucci-collab-03 angelica-hicks-gucci-collab-02 angelica-hicks-gucci-collab-01 angelica-hicks-gucci-collab-04skaermbillede-2017-05-13-kl-08-35-29

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne uges drop fra Supreme byder på collab med Levi's