Wood Wood fortsætter jubilæums-fejringen med inspiration fra arkiverne

Brick Lane og halvhøje hæle fra Vagabond

I sidste uge tog jeg på en lyntur til London med Dr. Martens for at deltage i mærkets globale AW17-kampagnelancering. Den lancering vil jeg skrive meget mere om i løbet af denne uge. Men inden jeg trak i Dr. Martens skoene, nåede jeg en tur ned igennem fantastiske Brick Lane, hvor jeg forelskede mig i murernes udsmykning. Det er ikke så sært, vel?

Jeg nåede også nåede at rocke mine nye støvler fra Vagabond. Støvler, der har nogle stærke referencer til de næsten ikoniske Saint Laurent-støvler, som trender max lige nu. Støvlen er udstyret med en ekstra høj hæl (4cm!), hvorfor de måske sender lidt feminine konnotationer. Men ikke desto mindre, er det nok en tendens man skal vende sig til. Bare læs med her eller tjek Jaden Smith ud fra den røde løber ved Met Gala.

Blazer: SELECTED // Tee: FONDA SUBLIME // Jeans: DIESEL // Støvler: VAGABOND

unnamed-25

* Støvlerne er sponsoreret af Vagabond.

img_3748 img_3747

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wood Wood fortsætter jubilæums-fejringen med inspiration fra arkiverne